Back to the index page  
  FAQ   Cerca   Lista degli utenti   Gruppi utenti   Calendario   Registrati   Pannello Utente   Messaggi Privati   Login 
  »Portale  »Blog  »Album  »Guestbook  »FlashChat  »Statistiche  »Links
 »Downloads  »Commenti karma  »TopList  »Topics recenti  »Vota Forum

Lombardy - Mantua
Utenti che stanno guardando questo topic:0 Registrati,0 Nascosti e 0 Ospiti
Utenti registrati: Nessuno


 
Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum -> In English
  PrecedenteInvia Email a un amico.Utenti che hanno visualizzato questo argomentoSalva questo topic come file txtVersione stampabileMessaggi PrivatiSuccessivo
 
 MessaggioInviato: Mer Giu 25, 14:43:51  Lombardy - Mantua
Descrizione:
Rispondi citando
Messaggio
  nuvolotta

Site Admin


Admin

Sesso: Sesso:Femmina
EtÓ: 58
Registrato: 01/12/05 18:04
Messaggi: 37835
nuvolotta is online now 




Sito web: http://www.nuvolotta.a...


NULL

Lombardy - Mantua


Gastronomic delights


The beautiful city of Mantua, longtime seat of the Gonzaga family, is full of artistic treasures to discover and enjoy. You can easily while away hours discovering the enormous Palazzo Ducale, the flamboyant Palazzo del Te, the Duomo, and the central squares of Piazza Mantegna, Piazza Broletto and Piazza delle Erbe. And when you have had your fill of sightseeing, it is clearly time to discover the delights of its cuisine.

Mantua offers some wonderful local specialties: for the first course you can choose from "riso alla pilota," a rice dish made with crumbled pieces of salsiccia and lots of Parmigiano Reggiano, or the mouthwatering "tortelli alla zucca," pasta stuffed with pumpkin, or even macaroni served with a horse- or donkey-meat sauce.

Donkey meat, which is actually very tasty despite the qualms you may have about trying it, also features in a popular main course: "stracotto di asino," a rich stew which is usually served with satisfying slices of grilled polenta. If you can't face donkey, you may be tempted by "luccio in salsa" (cold pike in a sauce made with anchovies, onions and capers) or the local cured meats.

For dessert the delightful crumbly "torta sbrisolona," made with almonds, butter and cornmeal, goes down very well with a glass of dessert wine.
Profilo Messaggio privato HomePage
 
 MessaggioInviato: Mer Giu 25, 14:43:51 Adv
Messaggio
  Adv









Nuovo Topic   Rispondi    Indice del forum » In English

Pagina 1 di 1
Tutti i fusi orari sono GMT + 1 ora

Mostra prima i messaggi di:

  

Vai a:  
Non puoi inserire nuovi Topic in questo forum
Non puoi rispondere ai Topic in questo forum
Non puoi modificare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi cancellare i tuoi messaggi in questo forum
Non puoi votare nei sondaggi in questo forum
Puoi segnalare post ai moderatori in questo forum
Non puoi allegare files in questo forum
Non puoi downloadare files da questo forum


Agire


Amici...di... topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB ę 2003 - 2009
Macinscott 2 by Scott Stubblefield